Süleyman Otomotiv geleneksel çalıştayını bu yıl Kıbrıs Merit Crystal Cove Hotel’ de gerçekleştirdi

Süleyman Otomotiv, 2015 yılından itibaren geleneksel olarak gerçekleştirdiği çalıştayların birini daha geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs Merit Crystal Cove Hotel’ de gerçekleştirdi. 2 gün süren ve firmanın yönetim ile beraber satış pazarlama kadrosunun da eksiksiz katıldığı toplantıda 2016 yılı değerlendirildi ve 2017 yılı planları ele alındı.


Çalıştayın gündem maddeleri ;
Değişken döviz hareketleri, 2016 piyasa analizleri ve raporları,
2017 sektörel beklentiler,
Hedefler ve raporlamalar,
İthalat-ihracat hedefleri,
Lojistik hizmetlerin değerlendirilmesi,


JUST ve TUNCH markalarımızın 2016 yılı içerisinde yakaladıkları ivme ve raporlar
2017 yılında istikrarın devam edebilmesi için sektörün Süleyman Otomotiv’ den beklentileri ve çözümlerin belirlenmesi olarak sıralandı.
21 Ocak’ta KKTC’de gerçekleşen 2016 çalıştayında, Süleyman Otomotiv ailesi sahip olduğu 35 yıllık tecrübe ile müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için gereken çözümleri 2017 hedefleri olarak belirledi. Yedek parça yenileme pazarının ihtiyaçlarına yönelik hizmet anlayışının devam etmesi görüşü, çalıştayın aldığı ortak kararların en dikkat çekeniydi.

2016 yılının ekonomik anlamda zorlu bir yıl olacağı piyasa analizleri sonucu öngörülmüştü. Bu zorlu seneyi geride bırakırken; JUST ve TUNCH ürün yelpazesini genişletme ve kaliteden ödün vermeden marka değerini yükseltme konusu ile 2017 hedefleri toplantıda ele alınan konulardandı. 2017 yılı içerisinde JUST ve TUNCH markalarımızın bünyesine eklemek istediğimiz yeni ürün gruplarının da tanıtımı yapıldı.

2016 yılında İstanbul ve Anadolu satış birincileriyle, JUST&TUNCH satış birincileri ödüllerini Genel Müdürümüz Sn. Tolga TUNÇ ve pazarlama müdürümüz Sn. Emrah TOSUN’ un ellerinden aldılar. Gösterdikleri emeğin karşılığında aldıkları ödüller sebebiyle kendilerini Süleyman Otomotiv ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Gizlilik   politikasını onaylıyorum.